TWEEDE PINKSTERDAG ZIJN WE GEOPEND VAN 10-16 UUR

Introductie nieuwe Scout 18 & 20 mei

De Super Scout en de Scout 101 zijn als eerste in Nederland bij ons te zien op zaterdag 18 mei en 2e Pinksterdag maandag 20 mei.

In April van dit jaar is de nieuwe Indian Scout gelanceerd! De Scout werd in 1920 voor het eerst geproduceerd en was destijds een weergaloos succes. Daarmee werd de Scout in de U.S.A. d√© standaard voor mid-size motorfietsen. De huidige Scout werd in 2015 ge√Įntroduceerd en inmiddels rijden er wereldwijd meer dan 100.000 op de weg. Na bijna 10 jaar is er nu dan de nieuwe Scout!

Deze nieuwe Scout borduurt voort op het succes van de huidige Scout en de roemrijke geschiedenis van dit model. Hij heeft de perfecte balans van performance, comfort, technologie en stijl. Indian Motorcycle heeft goed geluisterd naar haar klanten en komt met maar liefst 5 modellen en een hele rij aan verbeteringen. Om er een paar te noemen:

  • Een volledig nieuw stalen buizenframe om makkelijker te kunnen customizen
  • Een nieuwe motor van 1250 cc (was 1133 cc), goed voor 14% meer trekkracht en 11% meer PK.
  • Een verbeterde koppeling
  • Een enkele uitlaat in plaats van een dubbele met een mooier geluid
  • Een grotere brandstoftank van 13 liter
  • Een grotere accu
  • LED verlichting

De Scout Bobber, Sport Scout en Scout Classic zijn behalve in de bekende standaard uitvoering. De Limited uitvoering heeft vervolgens Cruisecontrol, Tractioncontrol en 3 rijmodi om nog comfortabeler te kunnen cruisen. De Limited+Tech uitvoerig biedt dan ook nog Keyless rijden en RideCommand inclusief navigatie. Wat wil je nog meer?

De Super Scout, voorzien van alle bovenstaande opties, is ontworpen voor de motorrijder die langere tochten wil maken.

De Scout 101 heeft nog meer vermogen, nog betere prestaties en is voorzien van sportievere vering en remmen. Geworteld in de geschiedenis als een van de beste Scouts ooit gemaakt is de Scout 101 de best presterende Scout die ooit is gemaakt.

Huidige Scout

De huidige Scout (1133 cc) blijft gewoon leverbaar en is alles behalve gedateerd met haar lage zit en uitstekende motor. Wij hebben zes Scouts 1133 cc op voorraad in diverse kleuren maar uiteraard kunnen wij ook andere kleuren/configuraties leveren. Als gevolg van de introductie van het nieuwe model hebben wij op zaterdag 18 mei en 2e pinksterdag 20 mei feestelijke aanbiedingen voor deze modellen.

Het worden leuke dagen in het Pinksterweekend. Om het nog leuker te maken geldt er eenmalig een speciale korting op alle kleding en accessoires van maar liefst 15%!

Het is de moeite waard om langs te komen.

Dit evenement delen?

Mis het niet en zorg dat je er op zaterdag 18 mei of 2e pinksterdag er niets van mist!