INDIAN SUMMER
@ BIKE-BARN

JOUW INDIAN DEALER

INDIAN SUMMER
@ BIKE-BARN

JOUW INDIAN DEALER

INDIAN MOTORCYCLES IN ONS MOTOR EXPERIENCE CENTER

Deze zomer wordt magisch, want vanuit ons dealerschap voor Indian Motors start jij vanuit ons experience center in Hoevelaken met je eigen Indian Summer. Maak hier alvast online kennis met Indian en Bike-Barn als jouw dealer van INDIAN, hét legendarische motormerk uit de USA met een rijke historie. We bieden je niet alleen een populaire motor maar ook veel motor lifestyle plezier. Ontmoet ons team dat graag de passie voor motorlifestyle en beproefde motortechniek met je deelt. Of het nu om de aanschaf van jouw favoriete model motorfiets gaat of het onderhoud van je Indian, je vindt het allemaal bij BIKE-BARN.

ONZE INDIAN MOTOREN

BELEEF HET VANUIT DE BIKE-BARN SHOWROOM

INDIAN

AMERICA’S FIRST MOTORCYCLE COMPANY®

TOONAANGEVEND IN DE MOTORFIETSWERELD

Bike-Barn is officieel dealer van Indian Motorcycles. De motorfietsen van Indian kennen een legendarische historie en behoren ook vandaag tot de top.
Krijg bij Bike-Barn een totale Indian Motorcycle beleving. Kom kijken in onze showroom of maak een proefrit op één van de modellen die Bike-Barn startklaar voor jou heeft staan.

AMERICA’S FIRST MOTORCYCLE COMPANY®

#TOONAANGEVEND IN DE MOTORFIETSWERELD

Bike-Barn is officieel dealer van Energica. De elektrische motorfietsen van Energica staan aan de top van de Italiaanse exclusiviteit en worden geproduceerd in Modena, hét motorcentrum van Italië.
Beleef via Bike-Barn nu al de toekomst van motorrijden. Kom kijken in onze showroom of boek een proefrit op een model naar jouw keuze. Wedden dat de vonk overslaat?

ONTDEK ONZE INDIAN MODELLEN

BELEEF HET BIJ BIKE-BARN, JOUW INDIAN DEALER!

SCOUT

Scout
Black Metallic
Scout Bobber
Black Smoke
Scout Bobber Twenty
Black Metallic
Scout Rogue
Black Smoke

Stap op de opwindende Indian Scout. Elke rit is een verfijnde combinatie van ongebreideld vermogen en uitzonderlijke handling.

FTR

FTR
Stealth Gray / Orange Burst
FTR Rally
Black Smoke
FTR Sport
Black Metallic
FTR R Carbon
Carbon Fiber

Overal waar de opvallende FTR verschijnt, maakt hij de tongen los. Als geen ander heeft hij de perfecte balans tussen stijl en prestaties weten te vinden. Een motorfiets die even geschikt is voor sensationele weekendritten als voor woon-werkverkeer. Krachtig genoeg om over de snelweg te blazen en wendbaar genoeg voor het drukke stadsverkeer.

CRUISER

Chief Dark Horse
Black Smoke
Chief Bobber Dark Horse
Black Smoke
Super Chief Limited
Black Metallic
Sport Chief
Black Smoke

Indian Motorcycle herdefinieert de iconische Amerikaanse cruiser. Ze zijn de perfecte mix van oud en nieuw – een tijdloos ontwerp aangevuld met moderne technologie, prestaties en nul compromissen.

BAGGER

Indian Springfield
Black Metallic / Dirt Track Tan
Chieftain Dark Horse
Black Smoke
Indian Challenger Limited
Maroon Metallic
Indian Challenger Dark Horse
Black Smoke

Inpakken. Rijden. Je krijgt de ruimte die je nodig hebt zonder dat je aan stijl inboet. Elke bagger van Indian Motorcycle is een geweldige keuze, waar je ook heen gaat.

TOURING

Roadmaster
Black Metallic
Roadmaster Dark Horse
Black Smoke
Roadmaster Limited
Crimson Metallic
Indian Pursuit Dark Horse
Black Smoke

Deze motorfietsen zijn de ultieme lange- afstandsmachines, met voorzieningen en comfort die zowel de bestuurder als de passagier een luxe ervaring bieden voor elke rit.

DARK HORSE

Chief Bobber Dark Horse
Titanium Smoke
Roadmaster Dark Horse
Silver Quartz Smoke
Indian Pursuit Dark Horse
Quartz Gray
Indian Challenger Dark Horse
Black Smoke

Opvallende styling met zwarte afwerkingsdetails. De Dark Horse-modellen hebben een zwarte, assertieve styling die erom vraagt om op weg te gaan.

ELITE

Indian Chieftain Elite
Graphite Smoke over Black Smoke with Bronze Chrome
Indian Pursuit Elite
Graphite Metallic over Black Metallic with Bronze Chrome

De Elite-modellen zijn ontworpen voor rijders die zich willen onderscheiden en alleen met het beste genoegen nemen.
 Lakwerk, afwerking en onderdelen in customstijl en hoogwaardige voorzieningen maken van deze motorfietsen echte Elite-modellen.

Voordeel voor de zakelijke bestuurder

Géén bijtelling over de cataloguswaarde. Voor motorrijders geldt de bijtelling over de werkelijk afgelegde privékilometers. Daarbij kijkt de fiscus naar de gemaakte, totale kosten per kilometer.

Als jouw motorfiets bijvoorbeeld over het hele jaar berekend EUR 0,50 cent per kilometer kost en je geeft op dat je 1.000 kilometer privé rijdt, krijg je een bijtelling van EUR 500 (1.000 * 0,50). Daarover zul je afhankelijk van je inkomen 36,93% of 49,5% belasting gaan betalen (dus EUR 185 of EUR 248).

Let op: Je zult zelf (of je accountant) jaarlijkse kosten per kilometer moeten onderbouwen met een berekening op basis van de daadwerkelijk gerealiseerde kilometers, afschrijving, onderhoud, verbruik energie of brandstof, verzekeringskosten en eventueel wegenbelasting.

LET’S RIDE!

KOM ER MEER OVER TE WETEN OF VRAAG EEN PROEFRIT AAN!

LET’S RIDE!

KOM ER MEER OVER TE WETEN OF VRAAG EEN PROEFRIT AAN!