HOW IT STARTED

FRIENDSHIP & COFFEE

HOW IT STARTED

FRIENDSHIP, PASSION & COFFEE

BIKE YOUR PASSION

Bike-Barn; voor motorrijders door motorrijders met een eigentijdse uitstraling. Een uniek Motor Experience Center met meer dan 35 Indian en Energica motoren verdeeld over meer dan 1.000 vierkante meter. In Leusden begonnen en sinds 9 september 2023 gevestigd in Hoevelaken.

Bike-Barn is super centraal gelegen in het midden van het land in het kruispunt van de A1 met de A28. Je kunt ons pand vanaf de A1 zien liggen! Neem je de afslag dan hebben wij voor jou meer dan 35 motoren ruim opgesteld staan.

COFFEE AS FUEL FOR BIKE-BARN CREATIVITY

Oprichters Dirk Jan Emmens en Marcel Trapman, jarenlange motorvrienden en beiden met een ondernemersachtergrond, gaan jaarlijks een paar weekenden met de motor op stap. Het is in 2021 begonnen gedurende een koffiepauze tijdens zo’n motortrip. Gezamenlijk stelden zij vast dat er voor hen bij de meeste motordealers in Nederland iets mist. Focus ligt,logisch ook, op verkoop, reparatie en onderhoud van motorfietsen.

Maar, motorrijders zijn gepassioneerd, willen genieten van wat motorrijden nog meer te bieden heeft. Kijken, praten en dromen van die mooie motorfiets, mooie kleding, nieuwe accessoires en natuurlijk de leukste motorroute. En dat alles onder het genot van een lekkere kop koffie. Aldus ontstond het idee om een eigen Motor Experience Center op te richten.

En zo ontstond de zoektocht naar passende motormerken die elkaar aanvullen. Er wordt enerzijds gekozen voor dé toekomst met het Italiaanse merk Energica dat in Modena sinds 2015 de mooiste elektrische motorfietsen fabriceert, zeg maar de Porsche onder de elektrische motoren. En, anderzijds voor de vintage, uitstraling en met het oudste Amerikaanse merk Indian van de Polaris Groep, hét kwalitatieve alternatief voor de Harley Davidson. Indian is bezig met een ongelooflijk succesverhaal en wat is er mooier dan om hier deel van uit te maken.

Energica Motor Company is werelds eerste fabrikant van hoogvermogende elektrische motorfietsen. Energica motorfietsen zijn de ultieme expressie van Italiaanse exclusiviteit, meesterlijk geproduceerd in de Italiaanse Motorvalley Modena, Italië.

SADDLE YOUR PASSION

Bike-Barn is de exclusief importeur van Corbin motorzadels voor de Benelux. Corbin zadels staan garant voor een luxe uitstraling, comfortabel rijden en reizen en een nog beter gevoel van eenheid met de motor. Corbin produceert sinds 1968 handgemaakte zadels van superkwaliteit. Niet goedkoop maar wel erg goed. En, voor ons een waardevolle aanvulling op het assortiment.

Bekijk alvast de mogelijkheden op de Corbin pagina.

ENJOY A BRAND NEW MOTOR DAY

Omdat de ervaring onderweg hoort bij het motorrijden is gekozen voor een locatie in het midden van het land. Dicht bij de randstad maar met de bossen en weilanden letterlijk om de hoek waar je de omgeving kunt bewonderen maar nog meer kunt voelen en ruiken. Dat past ook bij de naam Bike-Barn.

In april 2022 werd het tijdelijke Bike-Barn pand in Leusden betrokken. Inmiddels zijn we verhuisd naar ons gloednieuwe pand aan de A1 in Hoevelaken. Op die locatie met 1.000 vierkante meter over 3 verdiepingen zijn we onze plannen aan het realiseren.

Dus, heb je zin in een lekkere kop koffie, op een gemoedelijke locatie midden in het land? Of wil je motoren kijken, proefrijden, huren of zoek je advies? Wil je dat we je helpen met het samenstellen van het perfecte zadel? Of wil je gewoon even uitrusten van een mooie toertocht. Tof, je bent welkom.