BIKE-BARN STORIES – Nieuwsbrief 2023 – Nr. 4

Vanaf dinsdag 27 juni is Bike-Barn gevestigd aan de Zuiderinslag 8-G in Hoevelaken

Gloedjenieuw en nu al supertrots op het resultaat!

Ons nieuwe pand is 3 weken geleden casco opgeleverd en de afbouw met de installaties en inpandige muren, de trap en de lift is begonnen. Voor de bouwvakantie die eind juli start gaan wij onze definitieve intrek nemen.

In afwachting van de definitieve oplevering verhuizen wij alvast maandag 26 juni naar een tijdelijk unit naast ons nieuwe pand in Hoevelaken om vervolgens eind juli een deurtje op te schuiven.

Door ons tijdelijk naast ons nieuwe pand te vestigen kunnen wij de afbouw maximaal coördineren en zo nu en dan zelf een handje meehelpen. De beschikbare ruimte in de tijdelijke locatie is wat beperkt want die is 50m2 kleiner dan wat we nu in Leusden beschikbaar hebben. Er worden twee zeecontainers geplaatst voor tijdelijke opslag. Er zal één brug i.p.v. twee bruggen beschikbaar zijn maar reparatie en onderhoud zal gewoon doorgaan.

Vervolgens worden in de bouwvakantie meer dan 100 zonnepanelen geplaatst en zullen de laatste puntjes op de i worden gezet. Bovendien komt er een 30 KW snellader.

Dus vanaf volgende week dinsdag kun je ons uitsluitend in Hoevelaken bereiken. Onze telefoonnummers blijven ongewijzigd.

Een nieuwe locatie, een prachtig nieuw pand. Dat moet gevierd worden. Zaterdag 9 september om 15.00 uur is de Grand Opening aan de Zuiderinslag 8-G in Hoevelaken. Graag van te voren even aanmelden via onze website in verband met de catering.

INDIAN ROADSHOW

Een korte terugblik op topdagen 18, 19 en 20 mei jl.

We kijken terug op 3 fantastische dagen! We hadden eindelijk geluk met het weer en meer dan 100 mensen hebben een proefrit van ruim 25 km gemaakt op een Indian Scout, Chief, FTR Sport, FTR Carbon, de nieuwe Sport Chief, een Chieftain, Springfield of Roadmaster.. Wat was dit leuk om te organiseren. Wat een fantastische mensen en wat een enthousiasme over het rijden. Veel nieuwe mensen leren kennen en veel ervaringen uitgewisseld.

ALLE MODELLEN VAN DE INDIAN ROAD SHOW

Vanaf 15 augustus beschikbaar in Hoevelaken

We hebben met de importeur overeenstemming bereikt om de demo motoren van hen over te nemen. Vanaf 15 augustus zijn deze motoren bij ons beschikbaar. Heb je de RoadShow gemist of wil je nog een keer een proefrit maken. Bij Bike-Barn zijn alle modellen straks in Hoevelaken beschikbaar. Heb je interesse in een van deze motoren neem dan contact met ons op, we kunnen je een mooie aanbieding doen. Hou onze website in de gaten.

INDIAN SPORT CHIEF

De Black-Smoke versie is binnen!

De nieuwe Sport Chief in de kleur Black Smoke is binnen! De Sport Chief onderscheidt zich van de Chief Bobber door een de Retro-styled Quarter Fairing, een langere veerweg met Fox Piggy-back shocks, handlebar risers, mid-controls en een solo Gunfighter zadel. Met deze uitrusting kun je geweldig sportief rijden met het comfort van een cruiser.

Kom kijken dan laten we je alle details zien. De Sport Chief wordt geleverd voor een aantrekkelijke prijs van EUR 25.790,00. Dat is een meerprijs van slechts EUR 600,00 ten opzichte van de Chief Bobber.

INDIAN MOTORCYCLE RALLY

Tour jij mee met ons in de Benelux?

Doe mee met de Indian Motor Cycle Rally. Een uitnodiging om verschillende regio’s van de Benelux te bezoeken en te ontdekken. Registreer jouw bezoek bij elke Indian dealer in de Benelux., ontmoet IMRG leden en andere Indian rijders. Kijk HIER voor meer informatie en registreer je gratis om vervolgens alle reizen vast te leggen in het Indian Motorcycle Rally-Paspoort. Dit paspoort is gratis beschikbaar bij elke dealer. In het najaar worden de definitieve Rally resultaten geverifieerd door alle etappes en het aantal afgelegde kilometers van elke rijder te tellen. Wij hebben als Indian dealer de koffie al klaar staan!

SOLD & DELIVERED: INDIAN CHALLENGER ELITE

Slechts 150 exemplaren op de wereld en Bike-Barn had ‘m gewoon!

Ook in 2023 heeft Indian een Limited Edition van 150 stuks van de Challenger Elite op de wereldwijde markt gebracht voor de prijs van EUR 48.500,00. Wij hadden het geluk om het enige exemplaar in de Benelux te bemachtigen. Binnen 2 weken was deze unieke machine verkocht!

MOTOR FASHION VAN INDIAN EN MEER…

Kom snel bij Bike-Barn jouw lifestyle (aan)passen

Wij hebben diverse jassen, shirts, caps en helmen van de speciale Indian lijn binnengekregen. Kom snel passen bij Bike-Barn en dress to impress.

MotorSecure

Een special track & trace voor motoren

Sinds deze maand is Bike-Barn erkend dealer en installateur van MotorSecure, een speciaal voor motoren ontwikkeld track & trace systeem! Jaarlijks worden meer dan 2.000 motoren gestolen. Van de motoren die zijn uitgerust met deze tracker wordt 98% weer terug gevonden. Deze tracker kost eenmalig EUR 179,95 (exclusief montage) en vervolgens EUR 9,95 per maand of EUR 109,95 per jaar. MotorSecure werkt met een eigen meldkamer. Inmiddels hebben we de eerste Energica Experia hiermee uitgerust.

CORBIN ZADELS VOOR ENERGICA MOTOREN

Meer zitcomfort? Wij zitten er bovenop!

Sinds kort heeft Corbin een zadel voor de Energica Experia. De zadels van Energica zijn goed maar dit is echt de next level. Bovendien kan het zadel tot 3 cm verhoogd of verlaagd worden. Wij hebben een demo Experia zadel besteld en binnenkort bij ons beschikbaar.

Voor klanten van Bike-Barn geldt een speciale prijs van EUR 950,00. Het zadel kun je zelf configureren qua kleur, leersoort, etc. Levertijd ongeveer 8 weken.

Natuurlijk moet je jouw Corbin zadel wel goed verzorgen. Tweemaal per jaar inwrijven met een onderhoudsmiddel is voldoende. Er zijn meerdere producten hiervoor op de markt beschikbaar. Wij kunnen het Oranje product “Leather Care & Color” voor EUR 15,00 aanbevelen.

Stuur een mailtje met jouw adres en telefoonnummer naar info@bike-barn.nl . Dan sturen wij je een digitaal betaalverzoek voor EUR 15,00 inclusief BTW en verzendkosten. Na ontvangst van de betaling sturen wij je een flesje toe.

PREVENTIEF ONDERHOUD

ONBEZORGD MOTORRIJDEN IN HET NIEUWE SEIZOEN

Het seizoen is begonnen. Is jouw motorfiets klaar voor de vakantie? Check je banden en je ketting. Nu is het moment om preventief onderhoud te plegen. Maak een afspraak! Twijfel je neem dan even contact met ons op om te overleggen.

Dit is wellicht ook het beste moment om een bijvoorbeeld een MotorSecure track & trace system of Osco Oiler te laten monteren. Of misschien een Roadlok of andere accessoires.
Wij helpen je graag veilig op weg!

ROADLOCK

SLIM & VEILIG JE MOTOR OP SLOT ZETTEN

Bike-Barn is ook dealer van Roadlok. Een reuze praktisch en geavanceerd slot dat op de voorremklauw wordt gemonteerd. Een slimmere en veiliger oplossing om jouw motor op slot te zetten. Je hoeft nooit meer een zwaar slot mee te nemen. Het meenemen van de kleine sleutelbout volstaat. Wij kunnen het Roadlok slot leveren en monteren vanaf EUR 249,00 inclusief montage en BTW. Beschikbaar in de kleuren goud, rood en zwart.

LEVENSDUUR KETTING VERLENGEN?

MET OSCO CHAIN OILER LOOPT DAT GESMEERD

Regelmatig wordt ons de vraag gesteld hoe lang gaat een ketting mee. Dat is afhankelijk van het rijgedrag maar ook van het onderhoud van de ketting. Het smeren van de ketting schiet er vaak bij in en het gevolg is slijtage. Een simpele oplossing is een OSCO Oiler monteren. Er wordt een oliereservoir gemonteerd met een slangetje naar een druppelpunt precies boven de ketting. Van tijd tot tijd als je 500 meter van je huis bent even uittrekken en de ketting is gesmeerd. Een eenvoudige en effectieve oplossing voor een altijd goed gesmeerde ketting en nooit meer vieze handen. Wij leveren de OSCO Oiler inclusief montage en BTW voor EUR 245,00.

ONTMOET ONS HIER ONLINE OF KOM BINNEN VOOR COFFEE@BIKE-BARN

THE STORIES OOK IN JE E-MAILBOX ONTVANGEN?

SCHRIJF JE DAN NU IN EN ONTVANG OP GEZETTE TIJDEN MEER STORIES PER E-MAIL

PERSOONLIJK CONTACT

Graag ontvangen we je met goeie koffie van dinsdag tot en met zaterdag in onze vestiging in Leusden. Heb je nu vragen, wil je een bestelling plaatsen, een reparatie inplannen of een proefrit aanvragen? Vul dan het formulier in of bel ons tijdens de openingstijden. We zijn je graag vlot en persoonlijk van dienst!

Je volledige naam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Je e-mailadres
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Jouw telefoon nummer (Niet verplicht)
Foutief ingevoerd telefoonnummer
Foutief ingevoerd telefoonnummer
  • - selecteer een optie -
  • Afspraak showroom
  • Afspraak proefrit
  • Afspraak huur
  • Informatie Indian
  • Informatie Energica
  • Informatie Corbin
  • Anders...
- selecteer een optie -
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Plaats hier je bericht ...
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
De persoonsgegevens worden door ons alleen gebruikt voor het gevraagde contact.