BIKE-BARN STORIES – Nieuwsbrief 2023 – Nr. 6 

30 september – Ride-Out

Nog enkele van de 15 plekken vrij – Schrijf nu in!

Zaterdag 30 september – 10.30 uur start Bike-Barn in Hoevelaken

A.s. zaterdag 30 september organiseren we een Ride-Out voor maximaal 15 deelnemers. Deelname is kosteloos. Er is nog ruimte. De weersverwachting is prima, 20 graden, droog en een zonnetje! We starten om 10.30 uur in Hoevelaken en gaan ruim 120 km toeren, er is een mooie route uitgezet en onderweg wordt er gezorgd voor een versnapering.

Terugblik Grand Opening zaterdag 9 september 2023

OEREND GEZELLIG EN TROTS OP HET RESULTAAT

Zaterdag 9 september hebben bijna 200 mensen de feestelijke opening van onze nieuwe pand bijgewoond. Het was best warm maar dat mocht de pret niet drukken. Sorriso Mare van Marcel van Marsbergen verzorgde de catering met zijn foodtruck en RSON gaf een spetterend optreden. We hebben leuke reacties op ons concept gekregen en wij kijken terug op een erg geslaagde dag!

Via GoogleMaps is Bike-Barn al goed te vinden maar via Waze gaat het (nog) niet goed.

Indian After Party

Vier de ‘Indian Summer’ op de motor. Tot 31 oktober 2023 maak je kans op een goede deal. Welke is jouw droommotor? Sla je slag en ontvang gratis accessoires naar keuze.

Een feestelijke actie op 2022 motoren die bij ons op voorraad staan. Ontvang €1.250,00 gratis accessoires bij aanschaf van een Heavyweight of Chief en €800,00 bij een Scout of FTR.

Indian Motorcycle Riders Group (IMRG) – Bike-Barn

Met Indian owners ervaringen delen en samen rijden

Dit najaar starten we met de Indian Motorcycle Riders Group – Midden-Nederland. Wij geloven dat de keuzes die je maakt bepalen wie je bent. Het kost geen moeite om in de massa op te gaan maar er is zelfvertrouwen nodig om je eigen keuzes te maken. Wat is nou leuker om met Indian owners ervaringen te delen of samen te rijden.

Bike-Barn Hoevelaken faciliteert de IMRG Midden Nederland en neemt het initiatief om deze IMRG vorm te gaan geven. Marcel en ik zijn de eerste twee leden en wij willen zoveel mogelijk gelijkgestemden werven want niets is leuker dan samen onze passie te delen. Wij gaan van tijd tot tijd Indian Events en Ride-Outs organiseren. Of als je je geroepen voelt geven wij ook graag de vloer aan jullie om wat te organiseren. Ons nieuwe pand is daar uitermate geschikt voor. Onze slogan is niet voor niets: Bike Your Passion!

Meld je nu aan en ontvang een IMRG T-shirt van Bike-Barn Hoevelaken.

WINTERSTALLING

JE HEILIGE KOE VERZORGD OP STAL

Je moet er niet aan denken maar volgende week is het alweer oktober en het einde van het motorseizoen komt in zicht. Met uitzondering van motoren van de mensen die de winter doorrijden gaan de meeste motoren medio november in de winterstalling.

Je kunt overwegen om door ons de winterstalling van jouw Indian of Energica te laten verzorgen in combinatie met een winter- of onderhoudsbeurt. Jouw motor staat dan in een goed bewaakte droge ruimte inclusief gebruik acculader. De kosten bedragen €150,- voor de periode van 15 november tot 15 maart + de kosten van een wintercheck van €39,90 of de kosten van een onderhoudsbeurt. Zo ben je ervan verzekerd dat volgend jaar jouw motor direct klaar is als het seizoen begint.

Voor €75,- wordt jouw motor professioneel gepoetst. Indien gewenst komen we jouw motor halen en brengen (< 75 km) voor €75,-. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

Belangstelling? Neem even contact met ons op of stuur een mailtje naar info@bike-barn.nl

CORBIN ZADELS VOOR ENERGICA MOTOREN

Meer zitcomfort? Wij zitten er bovenop!

Het Corbin demo-zadel voor de Experia is binnen. Dit exemplaar is van Carbonfiber leer en heeft een rode bies. Corbin zadels worden volledig met de hand gemaakt. Corbin (sinds 1968) maakt gebruik van een unieke Basepan die precies de juiste steun geeft op de plekken die belangrijk zijn. Er geldt een speciale prijs van EUR 950,00 voor klanten van Bike-Barn. Kom langs met je Experia en je kunt het direct uitproberen!

Natuurlijk moet je jouw Corbin zadel wel goed verzorgen. Tweemaal per jaar inwrijven met een onderhoudsmiddel is voldoende. Er zijn meerdere producten hiervoor op de markt beschikbaar. Wij kunnen het Oranje product “Leather Care & Color” voor EUR 15,00 aanbevelen.

Stuur een mailtje met jouw adres en telefoonnummer naar info@bike-barn.nl . Dan sturen wij je een digitaal betaalverzoek voor EUR 15,00 inclusief BTW en verzendkosten. Na ontvangst van de betaling sturen wij je een flesje toe.

ONDERHOUD

ONBEZORGD MOTORRIJDEN IN HET NIEUWE SEIZOEN

Het motorseizoen loopt bijna ten einde. Heb je veel kilometers gemaakt in de vakantie? Of ben je nog onderweg. In alle gevallen is het verstandig je motor tijdig en goed te onderhouden. Check regelmatig je banden en de ketting.

Maak een afspraak! Twijfel je neem dan even contact met ons op om te overleggen.

Dit is wellicht ook het beste moment om een bijvoorbeeld een MotorSecure track & trace system of Osco Oiler te laten monteren. Of misschien een Roadlok of andere accessoires.
Wij helpen je graag veilig op weg!

ROADLOCK

SLIM & VEILIG JE MOTOR OP SLOT ZETTEN

Bike-Barn is ook dealer van Roadlok. Een reuze praktisch en geavanceerd slot dat op de voorremklauw wordt gemonteerd. Een slimmere en veiliger oplossing om jouw motor op slot te zetten. Je hoeft nooit meer een zwaar slot mee te nemen. Het meenemen van de kleine sleutelbout volstaat. Wij kunnen het Roadlok slot leveren en monteren vanaf EUR 249,00 inclusief montage en BTW. Beschikbaar in de kleuren goud, rood en zwart.

LEVENSDUUR KETTING VERLENGEN?

MET OSCO CHAIN OILER LOOPT DAT GESMEERD

Regelmatig wordt ons de vraag gesteld hoe lang gaat een ketting mee. Dat is afhankelijk van het rijgedrag maar ook van het onderhoud van de ketting. Het smeren van de ketting schiet er vaak bij in en het gevolg is slijtage. Een simpele oplossing is een OSCO Oiler monteren. Er wordt een oliereservoir gemonteerd met een slangetje naar een druppelpunt precies boven de ketting. Van tijd tot tijd als je 500 meter van je huis bent even uittrekken en de ketting is gesmeerd. Een eenvoudige en effectieve oplossing voor een altijd goed gesmeerde ketting en nooit meer vieze handen. Wij leveren de OSCO Oiler inclusief montage en BTW voor EUR 245,00.

ONTMOET ONS HIER ONLINE OF KOM BINNEN VOOR COFFEE@BIKE-BARN

THE STORIES OOK IN JE E-MAILBOX ONTVANGEN?

SCHRIJF JE DAN NU IN EN ONTVANG OP GEZETTE TIJDEN MEER STORIES PER E-MAIL

PERSOONLIJK CONTACT

Graag ontvangen we je met goeie koffie van dinsdag tot en met zaterdag in onze vestiging in Leusden. Heb je nu vragen, wil je een bestelling plaatsen, een reparatie inplannen of een proefrit aanvragen? Vul dan het formulier in of bel ons tijdens de openingstijden. We zijn je graag vlot en persoonlijk van dienst!

Je volledige naam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Je e-mailadres
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Jouw telefoon nummer (Niet verplicht)
Foutief ingevoerd telefoonnummer
Foutief ingevoerd telefoonnummer
  • - selecteer een optie -
  • Afspraak showroom
  • Afspraak proefrit
  • Afspraak huur
  • Informatie Indian
  • Informatie Energica
  • Informatie Corbin
  • Anders...
- selecteer een optie -
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Plaats hier je bericht ...
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
De persoonsgegevens worden door ons alleen gebruikt voor het gevraagde contact.