ENERGICA EXPERIA

BORN TO BE WIND

ENERGICA EXPERIA

BORN TO BE WIND

MAAK NU EEN PROEFRIT BIJ BIKE-BARN, JOUW ENERGICA DEALER

Experia is een nieuwe, speciaal ontwikkelde, emissievrije Green Tourer-motorfiets om elke rijder op milieuvriendelijke wijze naar de uiteinden van de wereld te brengen. Experia verwijst ook heel treffend naar de diepgaande elektrische technologie-expertise, die Energica heeft opgedaan in een decennium van racen, ontwerpen en bouwen.

De Energica Experia is daarom de eerste Europese elektrische Green Tourer-motorfiets en wellicht de enige motorfiets ooit om te worden gebouwd als een compleet platform – met nieuw ontworpen elektrische aandrijflijn en accu – voor juist dat doel. De Experia is geoptimaliseerd voor de lange afstanden en verzekert met zijn aerodynamische sport-touring kuip, verstelbare windschermen en voldoende harde bagagecapaciteit comfort voor twee. Hij beantwoordt volledig aan de vereisten van kilometervreters en is tegelijkertijd de behendigste en handzaamste machine die Energica ooit heeft gebouwd.

DEEL MET JE MOTORMAATJES

NIEUW HIGTECH PLATFORM

Zowel de motor als accu van de Experia zijn gloednieuw. De accucapaciteit is verhoogd, maar hij is minder zwaar en zijn centraler geplaatste, lagere zwaartepunt verzekert een betere wegligging bij lage snelheden. Ook de herontworpen PMASynRM-motor is lichter, met minder massa en hij is lager geplaatst dan in onze andere modellen.

ENERGICA EXPERIA ON THE MOVE-E

Energica Motor Company is werelds eerste fabrikant van hoogvermogende elektrische motorfietsen. Energica motorfietsen zijn de ultieme expressie van Italiaanse exclusiviteit, meesterlijk geproduceerd in de Italiaanse Motorvalley Modena, Italië.
Nu leverbaar via Bike-Barn.

NU AL MEER WETEN OVER DE EXPERIA?
NU AL MEER WETEN OVER DE EXPERIA?

Snel alle ins & outs over de Experia van Energica weten van de Energica experts? Graag ontvangen we je met goeie koffie van dinsdag tot en met zaterdag in onze vestiging in Leusden. Heb je nu vragen of wil je een proefrit aanvragen op een van de andere Energica modellen en elektrisch rijden ervaren? Vul dan het formulier in of bel ons tijdens de openingstijden. We zijn je graag vlot en persoonlijk van dienst!

Je volledige naam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Je e-mailadres
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Jouw telefoon nummer (Niet verplicht)
Foutief ingevoerd telefoonnummer
Foutief ingevoerd telefoonnummer
Plaats hier je bericht ...
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
De persoonsgegevens worden door ons alleen gebruikt voor het gevraagde contact.
Menu