BIKE-BARN STORIES – Nieuwsbrief 2024 – Nr. 7

INDIAN ROADSHOW ZATERDAG 21 EN ZONDAG 22 SEPTEMBER VAN 10.00 TOT 16.00 UUR

In september organiseren wij alweer de 4en laatste Roadshow. Dit keer voor de grote cruisers, de Baggers en de Touring machines. En ook deze keer zullen wij weer een beroep doen op onze Indian Motorcycle Riders Group om voor te rijden.

Als je eens kennis wilt maken met de wat grotere machines en wilt ontdekken hoe soepel en prettig die rijden dan nodigen wij je uit om je aan te melden via deze link om zeker te stellen dat je mee kunt rijden.

Maak vrijblijvend kennis met de Indian cruisers (de Chief, de Chief Bobber en de Sport Chief), de Indian baggers (de Springfield ,de Chieftain en de Challenger) en de Indian Touring motoren (de RoadMaster en de Pursuit).

Denk je dat baggers en tourers te groot zijn? Vraag het Peter (hoofd werkplaats). Toen we hem vroegen om alle motoren te rijden tijdens onze eerste Roadshow dit jaar, reageerde hij hetzelfde. Bij terugkomst dacht hij heel anders over deze motoren. De Chieftain is nu zijn favoriete keuze. Het kan verkeren…

BAGGERS,

In de zestiger en zeventiger jaren van vorige eeuw werd het touring segment van de motorfietsen ontdekt. Dit zijn modellen met een grote fairing, een topkoffer en veel comfort voor de bijrijder waarbij de topkoffer als ruggensteun fungeert. De Honda Gold-Wing, diverse BMW modellen maar ook de Indian RoadMaster en Indian Pursuit zijn voorbeelden van ‘full-dressed’ touring motorfietsen van rond de 400 kg.

Na het succes van deze ‘full-dressers’ begon een subcategorie ‘baggers’ te ontstaan. Meer lichtgewicht tourcruisers met het absolute minimum aan harde koffers (maar géén topkoffer) en een kleinere fairing. Het gewicht is al gauw zo’n 40-50 kg minder dan van een touring model en 50 kg meer dan van een Chief. Gebouwd op een groot frame met een comfortabel zadel, groot genoeg voor twee personen. Sport- en naked bikes zijn ideaal voor stads- en korte afstandsritten. Baggers zijn allround en perfect voor zowel de korte, middelgrote als de lange ritten.

Indian Motorcycle levert in het bagger segment de Springfield, de Chieftain en de Challenger.

De Springfield is een van de meest iconische Indians met een geheel eigen stijl. De vette knipoog naar het verleden maakt hem mooi om te zien. De rij eigenschappen maken hem fijn om te rijden.

Dirk Jan heeft hem met veel plezier tijdens zijn Amerika reis gereden (vraag hem er maar naar als je bij ons bent).
Zijn commentaar: ‘De ultieme motor voor een Roadtrip’.

Een langere wielbasis (en dus een betere gewichtsverdeling), meer bodemvrijheid, een mono-shock, een grotere balhoofdhoek en een grotere lean angle hoek geven de rijder een fantastische cruise-ervaring. Maar wie zijn wij om dit te vertellen. Kom het ervaren.

Als een Roadmaster of een Pursuit je teveel van het goede lijkt dan is een van de Indian baggers de fiets die je echt wilt hebben om comfortabel veel kilometers te maken. Bovendien leent een bagger zich ook prima om sportief mee te rijden. Niet voor niets gooit de Challenger hoge ogen bij de ‘King of the Baggers’ competitie.

Ervaar zelf bovenstaande verschillen en kom rijden op zaterdag 21 of zondag 22 september.

UITREIKING VAN ‘THE LEGEND BOX’ EN EEN FILMAVOND MET ‘THE WORLDS FASTEST INDIAN’

Vrijdag 4 oktober is de prijsuitreiking voor wie de nieuwe Scout heeft proefgereden. Als omlijsting organiseren wij een filmavond met de film ‘The World Fastest Indian’ met Anthony Hopkins in de hoofdrol. Dit is de legendarische film over Burt Munro die voor de laatste keer in 1967 met een Indian Motorcycle het wereld snelheidsrecord voor motoren vestigde op de zoutvlakten van Bonneville.

DE INDIAN LEGEND BOX

Ben jij op 4 oktober de gelukkige winnaar?

Wellicht heb je hem bij ons de showroom zien staan, de Indian Legend Box. Iedereen die een geregistreerde proefrit heeft gemaakt op de nieuwe Scout, model 2025 (1250 cc), in de periode 1 juli t/m 30 september, maakt kans op de inhoud van deze Legend Box. Deze avond zullen wij de winnaar van deze Indian Legend Box bekend maken.

INDIAN SUMMER SALE

Speciale Indian Summer actie tot en met 30 september 2024

Maar liefst EUR 1.600,00 voordeel op alle Scout modellen 2024 (1133 cc) die bij ons in de showroom staan! Accessoires t.w.v. EUR 800 en een contante korting van EUR 800,00. Deze aanbieding geldt voor de volgende Scouts:

  • Scout Bobber Sunset Red Smoke
  • Scout Bobber Silver Quartz Smoke
  • Scout Rogue Onyx Black Metallic

IN DE SHOWROOM

jonge Scout Bobber Black Smoke

Voor wie op zoek is naar een gebruikte Scout Sixty Pearl White of een Scout Bobber hebben wij goed nieuws. Op dit moment hebben wij een Scout Sixty Pearl White staan met leren zadel en de headdress op het voorspatbord. Uniek, zowel de kleur als de headdress. Meer informatie kun je HIER LEZEN: 

Vanaf volgende week hebben we ook een jong gebruikte (2023) Scout Bobber Black Smoke in de showroom. Deze Bobber is in origineelstaat en ziet er keurig uit. Meer informatie volgt nog op onze website, maar als je niet wilt wachten kun je natuurlijk ook even bellen.

HUUR EEN INDIAN MOTORCYCLE VOOR JE VOLGENDE AVONTUUR

Eén van onze klanten is kortgeleden vanuit de Verenigde Staten teruggekomen naar Nederland en heeft kort voor vertrek samen met Indian Motorcycle of Orange County een nieuwe verhuurservice opgezet voor moderne Indians.

Stel je voor dat je door de schilderachtige landschappen in de VS rijdt, de wind in je gezicht voelt en de opwinding van vrijheid ervaart op een iconische Indian.

Ben je er klaar met dromen en wil je dit in de werkelijkheid ervaren dan staat Indian Motorcycle of Orange County voor je klaar met een vloot van goed onderhouden premium Indians, alleen of samen met jouw vrienden, neem dan contact op via onderstaande button.

BIKE-BARN EN INDIAN KLEDING

Speciale actie Indian Motorcycle Jeans tot 30 september 2024.

Op alle Indian Motor Jeans meer dan 50 EUR korting, van EUR 338,00 voor EUR 285,00. Prachtige jeans van stretch one layer denim, zwart of donkerblauw met knie en heupprotectie (CE goedgekeurd).

HOEVELAKEN ALS MEETING PLACE

Stel je wilt met een aantal motorvrienden gaan rijden en je zoekt een bestemming om te starten, stoppen en/of eindigen. De hashtag #KoffieBijBikeBarn is er niet voor niets. Gewoon even met ons afstemmen en wij zorgen er voor. 5 Meter bar en 3 Chesterfields doen de rest…

INDIAN MOTORCYCLE INSURANCE

Sinds de introductie van de Indian Motorcycle Insurance dit voorjaar hebben bijna al onze klanten al gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. De feedback die wij krijgen is dat de premie concurrerend is terwijl de dekking veelal beter is dan bij andere motorverzekeringen.

Vergelijk eens zelf en check eenvoudig je premie online.

EVENTS 2024

SAVE THE DATE EN SCHRIJF JE IN

THE STORIES OOK IN JE E-MAILBOX ONTVANGEN?

SCHRIJF JE DAN NU IN EN ONTVANG OP GEZETTE TIJDEN MEER STORIES PER E-MAIL

PERSOONLIJK CONTACT

Graag ontvangen we je met goeie koffie van dinsdag tot en met zaterdag in onze vestiging in Leusden. Heb je nu vragen, wil je een bestelling plaatsen, een reparatie inplannen of een proefrit aanvragen? Vul dan het formulier in of bel ons tijdens de openingstijden. We zijn je graag vlot en persoonlijk van dienst!

Je volledige naam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Je e-mailadres
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Jouw telefoon nummer (Niet verplicht)
Foutief ingevoerd telefoonnummer
Foutief ingevoerd telefoonnummer
  • - selecteer een optie -
  • Afspraak showroom
  • Afspraak proefrit
  • Afspraak huur
  • Informatie Indian
  • Informatie Energica
  • Informatie Corbin
  • Anders...
- selecteer een optie -
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Plaats hier je bericht ...
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
De persoonsgegevens worden door ons alleen gebruikt voor het gevraagde contact.