BIKE-BARN STORIES – Nieuwsbrief 2024 – Nr. 4 

INDIAN FTR DAGEN @BIKE-BARN VRIJDAG 21 EN ZATERDAG 22 JUNI 2024!

De unieke eigenschappen van deze Indian FTR 1200 trekken een steeds groter publiek. Al is het maar omdat Indian in 2023 het Super Hooligan Championship van MotoAmerica geprolongeerd heeft. Tyler O’Hara werd wederom kampioen en zijn teamgenoot Jeremy McWillems eindigde als tweede.

En, omdat er altijd een schepje bovenop kan hebben wij 2 van onze klanten blij mogen maken met de twee topmodellen een FTR Super Hooligan en een FTR 100%.

Al is het maar omdat we ze zelf ook zo leuk vinden hebben wij speciale demo dagen voor de Indian FTR georganiseerd met verschillende modellen van de FTR.

Uiteraard hebben wij ook diverse andere Indian modellen beschikbaar voor een proefrit waaronder de Indian Pursuit, de Sport Chief, de Chief, de Scout en de Scout Rogue.

Graag even aanmelden via de button i.v.m. de catering.

DE NIEUWE INDIAN SCOUT

In mei hadden wij als eerste en enige dealer in de Benelux twee weken lang de spiksplinternieuwe Super Scout en Scout 101 in onze showroom. Alle bezoekers waren enthousiast over de ‘looks’ van de nieuwe Scout. Hij heeft uitstekende reviews en mag op veel belangstelling rekenen. Veel geïnteresseerden kunnen niet wachten om een proefrit te maken en vragen zich af wanneer de nieuwe Scout geleverd kan worden.

Wij verwachten de door ons bestelde nieuwe Scouts eind juni bij ons in de showroom. Daarvan worden er 2 ingezet om proefritten op te kunnen maken. Uiteraard kan er ook al besteld worden. Voor Scouts die niet uit voorraad geleverd kunnen worden, wordt levering in september dit jaar verwacht. Zodra de Scouts bij ons binnen zijn zullen wij dat jullie uiteraard laten weten.

NEW ARRIVAL

Net ingeruild deze bijzondere Scout Sixty uit 2016 in wit parelmoer, gewoonweg een plaatje. Met comfort zadel en passagierszitje. Bel even als je een proefrit wilt maken…

Prijs € 9.750,-

ROAD TRIP PULMAN CITY

€ 380,- P.P. OP BASIS VAN 2 PERSONEN/KAMER.

Er is door leden van de IMRG een vierdaagse Road Trip georganiseerd naar Pullman City in de Harz, Duitsland. Zie: https://www.pullmancity.de/ . Vertrek donderdag 25 juli, terug maandag 29 juli.

Programma:

 • Dag 1: Verzamelen net onder Arnhem, over binnenwegen naar het Hotel waar men de eerste nacht doorbrengt (logies + ontbijt), het diner inclusief consumpties in een Grieks restaurant op 1 minuut lopen vanaf het hotel. Route naar het hotel gaat over binnenwegen.
 • Dag 2: Mooie route binnendoor naar Pullman – City. In Pullman City zijn voor 2 nachten 2-persoons kamers gereserveerd. Het is een basic hotel (slaapzak en hoofd kussen meenemen), toilet en douche zijn op de gang. Er zijn diverse activiteiten georganiseerd die bij de prijs zijn inbegrepen. Ontbijt, lunch en diner voor eigen rekening.
 • Dag 4: Op naar het laatste hotel, het ontbijt en de diner met consumpties zijn inbegrepen. Na het ontbijt gaat een ieder richting huis.

Er zijn nog 2 tweepersoonskamers beschikbaar! Aanmelden voor zaterdag 22 juni!

Interesse of vragen, stuur een mail naar herman52@me.com of info@bike-barn.nl.

DR. JEKILL & MR. HYDE

Steeds meer Indians worden voorzien van een Jekill & Hyde uitlaat systeem. Met een druk op de knop kun je het geluid regelen van vet naar super vet. Niet alleen op de FTR is dit een geliefde optie maar uiteraard ook alle andere Indians hebben wij inmiddels voorzien van deze mooie optie.

Stel zelf je favoriete configuratie samen en beluister een Jekill and Hyde.

TEAM BIKE-BARN

Ilse & Peter @your service @Bike-Barn

In mei is Peter Eysbroek bij ons begonnen als Hoofd Werkplaats. Peter heeft 6 jaar bij Triumph Blom Motoren in Leusden gewerkt en daarvoor heeft hij de nodige ervaring opgedaan als automonteur bij Nefkens en bij ASCA, een schadeherstelbedrijf. Peter is gepassioneerd over Indian, inmiddels heeft hij zich de techniek van de Indians eigen gemaakt en mag hij zich Gold monteur noemen. Bovendien is hij gek op het customizen van motorfietsen. Peter woont in Amersfoort, hij is getrouwd met Leonie en heeft 2 kinderen.

Sinds een paar maanden helpt Ilse Lankreijer ons als gastvrouw op de zaterdag en tijdens evenementen. Dat is van beide kanten erg goed bevallen en deze maand is zij voor twee dagen per week (vrijdag en zaterdag) bij ons in dienst is getreden.

Ilse zal naast haar rol als gastvrouw onze website en social media gaan beheren en een deel van de administratie voor haar rekening gaan nemen. De rest van de week is zij werkzaam als lerares voor groep 7 op een basisschool in Soest. Haar ervaring komt goed van pas in de motorwereld 😜. Ilse is getrouwd met Steven en woont in Amersfoort. Ilse en haar man zijn beide gepassioneerde motorliefhebbers.

INDIAN MOTORCYCLE INSURANCE

Sinds de introductie van de Indian Motorcycle Insurance dit voorjaar hebben bijna al onze klanten al gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. De feedback die wij krijgen is dat de premie concurrerend is terwijl de dekking veelal beter is dan bij andere motorverzekeringen.

Vergelijk eens zelf en check eenvoudig je premie online.

EVENTS 2024

SAVE THE DATE EN SCHRIJF JE IN

THE STORIES OOK IN JE E-MAILBOX ONTVANGEN?

SCHRIJF JE DAN NU IN EN ONTVANG OP GEZETTE TIJDEN MEER STORIES PER E-MAIL

PERSOONLIJK CONTACT

Graag ontvangen we je met goeie koffie van dinsdag tot en met zaterdag in onze vestiging in Leusden. Heb je nu vragen, wil je een bestelling plaatsen, een reparatie inplannen of een proefrit aanvragen? Vul dan het formulier in of bel ons tijdens de openingstijden. We zijn je graag vlot en persoonlijk van dienst!

Je volledige naam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Je e-mailadres
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Jouw telefoon nummer (Niet verplicht)
Foutief ingevoerd telefoonnummer
Foutief ingevoerd telefoonnummer
 • - selecteer een optie -
 • Afspraak showroom
 • Afspraak proefrit
 • Afspraak huur
 • Informatie Indian
 • Informatie Energica
 • Informatie Corbin
 • Anders...
- selecteer een optie -
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Plaats hier je bericht ...
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
De persoonsgegevens worden door ons alleen gebruikt voor het gevraagde contact.