BIKE-BARN STORIES РNieuwsbrief 2024 РNr. 2 

EVENTS 2024

SAVE THE DATE EN SCHRIJF JE IN

De Indian FTR 1200 is uniek! De Indian FTR is moeilijk te vergelijken met welke andere motorfiets dan ook. Sinds zijn introductie in 2019 uitermate succesvol op het circuit met zes achtereenvolgende kampioenstitels. De FTR wordt niet voor niets een hooligan machine genoemd.

Bij ons in de showroom hebben we een zestal FTR‚Äôs staan. Een schitterende¬†FTR 1200 100% Blue Candy Carbon, een FTR 1200 Carbon Premium, een Limited Edition FTR 1200 Stealth Gray, een FTR Black Smoke en twee maal FTR 1200 Sport¬†staan. Indien je √©√©n van deze FTR‚Äôs aanschaft kan je hem¬†zelf op het circuit gaan uitproberen tijdens een speciale Trackday,¬†kun je voor¬†‚ā¨ 800,- aan accessoires uitzoeken¬†en krijg je een¬†prachtige Indian motorjas cadeau. Kom kijken en probeer hem uit!

Indian lanceert Indian Motorcycle Insurance

Indian Motorcycle Benelux en Combi Motors Verzekeringen¬†hebben besloten om hun¬†bestaande samenwerking uit te breiden. Dit komt voort uit de groeiende populariteit van Indian Motorcycle, waarbij rijders niet alleen ge√Įnteresseerd zijn in de motoren zelf, maar ook in het erfgoed en de bijbehorende lifestyle.

Vanwege de vraag naar meer producten die direct gerelateerd zijn aan Indian Motorcycle, bieden Indian Motorcycle Benelux en CombiMotors Verzekeringen nu een speciale verzekering aan: Indian Motorcycle Insurance. Deze verzekering is beschikbaar voor zowel bestaande als nieuwe rijders. De verzekering biedt mooie voordelen speciaal voor Indian rijders, klik op de button voor meer informatie. Interessant ook om te vergelijken met je huidige verzekering.

RIDE OUTS

Wie doet er mee?….

Er staan¬†2 Ride-Outs gepland. Het smaakt naar meer maar daarvoor¬†hebben wij jullie hulp nodig.¬†Heb je zin om, af en toe of gewoon een enkele keer, een tocht te organiseren laat dat dan weten. Wij hebben best idee√ęn voor bestemmingen maar voor de tocht en het voorrijden vragen wij jullie hulp.

Heb je zin om er een keer over te komen praten bel dan of stuur een e-mail. Dan maken we een afspraak.

 

INSPIRATIE GEZOCHT

Dan heb je (eindelijk) die prachtige Indian op het oog maar wil je hem helemaal de jouwe maken. Om je een beetje op weg te helpen hebben we niet alleen een catalogus, filmpjes en foto‚Äôs maar hebben we enkele van onze motoren voorzien van accessoires. Gewoon om je te laten zien hoe dat er ‚Äėin het echt‚Äô uit ziet. Kortom: komt dat zien.

ONTMOET ONS HIER ONLINE OF KOM BINNEN VOOR COFFEE@BIKE-BARN

THE STORIES OOK IN JE E-MAILBOX ONTVANGEN?

SCHRIJF JE DAN NU IN EN ONTVANG OP GEZETTE TIJDEN MEER STORIES PER E-MAIL

PERSOONLIJK CONTACT

Graag ontvangen we je met goeie koffie van dinsdag tot en met zaterdag in onze vestiging in Leusden. Heb je nu vragen, wil je een bestelling plaatsen, een reparatie inplannen of een proefrit aanvragen? Vul dan het formulier in of bel ons tijdens de openingstijden. We zijn je graag vlot en persoonlijk van dienst!

Je volledige naam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Je e-mailadres
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Jouw telefoon nummer (Niet verplicht)
Foutief ingevoerd telefoonnummer
Foutief ingevoerd telefoonnummer
  • - selecteer een optie -
  • Afspraak showroom
  • Afspraak proefrit
  • Afspraak huur
  • Informatie Indian
  • Informatie Energica
  • Informatie Corbin
  • Anders...
- selecteer een optie -
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Plaats hier je bericht ...
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
De persoonsgegevens worden door ons alleen gebruikt voor het gevraagde contact.