BIKE-BARN STORIES – Nieuwsbrief 2024 – Nr. 1 

Yess! we gaan weer met veel plezier naar buiten

Het nieuwe motorseizoen staat weer voor de deur

Het nieuwe motorseizoen staat voor de deur en wij zijn er klaar voor! We zitten al weer 6 maanden op onze fantastische nieuwe locatie in Hoevelaken. Ons gloednieuwe pand bevalt uitstekend en door de zichtbaarheid vanaf de A1 weten ook steeds meer mensen ons te vinden.

Info avond USA Motorreizen 11 januari

Een terugblik op een mooie avond

Wij kijken terug op een leuke en gezellige avond met zo’n 30 bezoekers. Hoevelaken is met recht het centrum van het land want bezoekers kwamen van heinde en ver. Er waren zelfs mensen uit België. Mooi dat ook USA Motorreizen in Hoevelaken is gevestigd. Inmiddels hebben een aantal bezoekers zich aangemeld voor een van de prachtige Roadtrips in de U.S.A. Gedurende de avond hebben ongeveer 10 bezoekers zich een gehoorbescherming op maat laten aanmeten door Noizezz. Deze info-avond is voor herhaling vatbaar en we zullen vaker met USA Motorreizen optrekken.

EVENTS 2024

SAVE THE DATE! Mis het niet en zorg dat je erbij bent!

Indian After Party

Laatste kans! – Nog tot eind maart!

Vier de ‘Indian Summer’ op de motor. Tot 31 maart 2024 maak je nog kans op een goede deal. Welke is jouw droommotor? Sla je slag en ontvang gratis accessoires, waarvan de waarde kan oplopen tot € 1.250,-

Dé Indian Challenger Limited Edition 2024

Kom hem bekijken want – Yes! – hij is binnen!

Wij zijn blij dat we er een hebben kunnen bemachtigen. Wij hebben de nieuwe Indian Challenger Limited Edition bij ons in de showroom staan. Er zijn wereldwijd slechts 325 van geproduceerd. Dit jaar in de unieke kleurcombinatie Charcoal Candy Black/Black Candy. Wat maakt deze Challenger zo uniek.

FTR X 100% R Carbon!

Uit de line-up van 2024: See Buy Ride

Indian Motorcycle heeft de Limited Edition FTR X 100% R Carbon onthuld. De motorfiets is ontwikkeld in samenwerking met het motorcrossmerk 100% en eert met deze speciale editie zowel de invloed van 100% op de moderne motorcross als de 123-jarige geschiedenis van Indian Motorcycle. De productie van deze speciale editie van deze FTR R Carbon wordt beperkt tot slechts 400 stuks wereldwijd (150 voor Noord-Amerika en 250 voor de rest van de wereld) en heeft daarnaast een aantal unieke elementen.

Vergeleken met de standaard FTR R Carbon heeft de speciale editie een unieke Blue Candy carbonvezel tank, koplampkap en voorspatbord. De motor heeft ook rode accenten op sommige oppervlakken, terwijl het frame van de motor is afgewerkt in het wit.

Nu bij ons in de showroom te zien. Prijs EUR 24.690,00 inclusief BTW. Wees er snel bij want er is een gelimiteerde oplage.

VOORJAARSBEURT

VAN CHECK EN EEN BEURT TOT EN MET PROFESSIONEEL POETSEN!

Jouw motor staat wellicht in de winterstalling. Dan is nu het moment om een afspraak te maken voor een voorjaarscheck of voor een voorjaarsbeurt.

Voor €39,90 wordt jouw motor volledig nagekeken of vanaf € 250,00 een volledige onderhoudsbeurt. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw motor direct klaar is voor dit nieuwe seizoen.

Indien gewenst komen we jouw motor halen en brengen (< 75 km) voor €75,00. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

Voor €75,00 wordt jouw motor professioneel gepoetst. Indien gewenst komen we jouw motor halen en brengen (< 75 km) voor €75,00. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW. Belangstelling? Neem even contact met ons op of stuur een mailtje naar info@bike-barn.nl

Indian Motorcycle Riders Group (IMRG) – Bike-Barn Hoevelaken

De eersten hebben zich al aangemeld!

Inmiddels hebben diverse leden zich aangemeld. Wil je meer weten, neem even contact met ons op of meld je aan en ontvang een uniek IMRG T-shirt van Bike-Barn Hoevelaken.

ROADLOCK

SLIM & VEILIG JE MOTOR OP SLOT ZETTEN

Bike-Barn is ook dealer van Roadlok. Een reuze praktisch en geavanceerd slot dat op de voorremklauw wordt gemonteerd. Een slimmere en veiliger oplossing om jouw motor op slot te zetten. Je hoeft nooit meer een zwaar slot mee te nemen. Het meenemen van de kleine sleutelbout volstaat. Wij kunnen het Roadlok slot leveren en monteren vanaf EUR 249,00 inclusief montage en BTW. Beschikbaar in de kleuren goud, rood en zwart.

LEVENSDUUR KETTING VERLENGEN?

MET OSCO CHAIN OILER LOOPT DAT GESMEERD

Regelmatig wordt ons de vraag gesteld hoe lang gaat een ketting mee. Dat is afhankelijk van het rijgedrag maar ook van het onderhoud van de ketting. Het smeren van de ketting schiet er vaak bij in en het gevolg is slijtage. Een simpele oplossing is een OSCO Oiler monteren. Er wordt een oliereservoir gemonteerd met een slangetje naar een druppelpunt precies boven de ketting. Van tijd tot tijd als je 500 meter van je huis bent even uittrekken en de ketting is gesmeerd. Een eenvoudige en effectieve oplossing voor een altijd goed gesmeerde ketting en nooit meer vieze handen. Wij leveren de OSCO Oiler inclusief montage en BTW voor EUR 245,00.

ONTMOET ONS HIER ONLINE OF KOM BINNEN VOOR COFFEE@BIKE-BARN

THE STORIES OOK IN JE E-MAILBOX ONTVANGEN?

SCHRIJF JE DAN NU IN EN ONTVANG OP GEZETTE TIJDEN MEER STORIES PER E-MAIL

PERSOONLIJK CONTACT

Graag ontvangen we je met goeie koffie van dinsdag tot en met zaterdag in onze vestiging in Leusden. Heb je nu vragen, wil je een bestelling plaatsen, een reparatie inplannen of een proefrit aanvragen? Vul dan het formulier in of bel ons tijdens de openingstijden. We zijn je graag vlot en persoonlijk van dienst!

Je volledige naam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Je e-mailadres
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Jouw telefoon nummer (Niet verplicht)
Foutief ingevoerd telefoonnummer
Foutief ingevoerd telefoonnummer
  • - selecteer een optie -
  • Afspraak showroom
  • Afspraak proefrit
  • Afspraak huur
  • Informatie Indian
  • Informatie Energica
  • Informatie Corbin
  • Anders...
- selecteer een optie -
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Plaats hier je bericht ...
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
De persoonsgegevens worden door ons alleen gebruikt voor het gevraagde contact.