BIKE-BARN STORIES – Nieuwsbrief 2023 – Nr. 7 

Indian Motorcycle Line-up 2024 is bekend

Ontmoet bijvoorbeeld de FTR X 100% R Carbon!

Indian Motorcycle heeft de Limited Edition FTR X 100% R Carbon onthuld. De motorfiets is ontwikkeld in samenwerking met het motorcrossmerk 100% en eert met deze speciale editie zowel de invloed van 100% op de moderne motorcross als de 123-jarige geschiedenis van Indian Motorcycle. De productie van deze speciale editie van deze FTR R Carbon wordt beperkt tot slechts 400 stuks wereldwijd (150 voor Noord-Amerika en 250 voor de rest van de wereld) en heeft daarnaast een aantal unieke elementen.

Vergeleken met de standaard FTR R Carbon heeft de speciale editie een unieke Blue Candy carbonvezel tank, koplampkap en voorspatbord. De motor heeft ook rode accenten op sommige oppervlakken, terwijl het frame van de motor is afgewerkt in het wit. Leverbaar vanaf 2e kwartaal 2024. Prijs EUR 24.690,00 inclusief BTW. Wees er snel bij want er is een gelimiteerde oplage.

Ook is er een nieuwe Challenger Elite aangekondigd. Wil je meer weten check dan www.indianmotorcycle-hoevelaken.com voor de details. Dit jaar in de kleuren Charcoal Candy Black/Black Candy en natuurlijk full options.

De Scout, de Scout Bobber en de Chief modellen krijgen nieuwe kleuren.

Wat is het onderscheid tussen
Indian Motorcycle en Harley-Davidson?

Indian Motorcycle en Harley-Davidson zijn beide iconische Amerikaanse motorfietsmerken met een rijke geschiedenis. Hoewel ze veel overeenkomsten hebben, zijn er ook enkele belangrijke verschillen tussen de twee merken. Eén van de belangrijkste verschillen tussen Indian Motorcycle en Harley-Davidson is de manier waarop ze hun motoren produceren. Indian Motorcycle heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in nieuwe technologieën en materialen om hun motoren lichter en efficiënter te maken. Dit heeft geresulteerd in een aantal zeer geavanceerde modellen, zoals de FTR 1200 en de Challenger.

Harley-Davidson daarentegen heeft zich altijd gericht op het produceren van klassieke, op cruisers geïnspireerde motorfietsen. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren wel enkele nieuwe modellen geïntroduceerd, zoals de Pan America adventure bike, maar het grootste deel van hun productlijn bestaat nog steeds uit cruisers en baggers.

Een ander belangrijk verschil tussen de twee merken is de manier waarop ze zichzelf positioneren. Indian Motorcycle heeft zichzelf gepositioneerd als een modern, innovatief merk dat gericht is op prestaties en technologie. Harley-Davidson daarentegen heeft zichzelf gepositioneerd als een klassiek, tijdloos merk dat gericht is op traditie en erfgoed.

Ik hoop dat dit antwoord uw vraag beantwoordt. Laat het me weten als u nog andere vragen heeft.

Bijzonder zo’n onafhankelijke mening!

Save The Date: 11 januari 2024 om 19.30 uur – Info avond USA Motorreizen

Maak tevens gebruik van de gelegenheid om je een set oordoppen van Noizezz te laten aanmeten.

Wel eens gedroomd van een trip op de motor door de USA? Een trip door de Rocky Mountains, rond de Baja California/New Mexico of rond Music & Whiskey Tennesee, Memphis, etc.), kom dan 11 januari vrijblijvend naar Bike-Barn Hoevelaken de mensen van USA Motorreizen vertellen je over de mogelijkheden. Kijk alvast op https://www.usamotorreizen.nl/ en droom met ons mee.

Er is ook een team van NOIZEZZ, dé specialist op het gebied van oordoppen. Laat je ter plekke een set op maat gemaakte oordoppen aanmeten voor een speciale prijs. Wel even van te voren aanmelden op onze events pagina, want dat aanmeten moeten we een beetje plannen. Oh ja, zorg er voor dat je oren schoon zijn.

eFTR Mini – voor kinderen vanaf 8 jaar.

Jong de magie van het motorrijden ontdekken!

Laat de liefde voor motoren al vroeg oplaaien met de eFTR Mini: betrouwbare en elektrische aandrijving, een krachtige achterrem en een 24-volt accu die tot 30 minuten plezier geeft. Geïnspireerd door het uiterlijk van de FTR750 race machine is de eFTR een ideale motorfiets op instapniveau voor kinderen vanaf 8 jaar. Afhankelijk van de modus die je kiest, versnelt de motorfiets tot 16 km/u of tot 22,5 km/u. Prijs €699,00 inclusief BTW.

Indian Motorcycle Riders Group (IMRG) – Bike-Barn Hoevelaken

De eersten hebben zich al aangemeld!

Inmiddels hebben diverse leden zich aangemeld. Wil je meer weten, neem even contact met ons op of meld je aan en ontvang een uniek IMRG T-shirt van Bike-Barn Hoevelaken.

Indian After Party

Verlengd tot 31 december 2023!

De Indian Afterparty is een feestelijke actie op alle nieuwe Indian modellen. Ontvang €1.250,00 gratis accessoires bij aanschaf van een Heavyweight of Chief, of €800,00 bij een Scout of FTR.

WINTERBEURT

VAN CHECK EN EEN BEURT TOT EN MET PROFESSIONEEL POETSEN!

Jouw motor staat wellicht in de winterstalling. Dan is nu het moment voor een wintercheck of een winterbeurt te laten doen.

Voor €39,90 wordt jouw motor volledig nagekeken of vanaf € 250,00 een volledige onderhoudsbeurt. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw motor direct klaar is als het seizoen begint.

Voor €75,00 wordt jouw motor professioneel gepoetst. Indien gewenst komen we jouw motor halen en brengen (< 75 km) voor €75,00. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW. Belangstelling? Neem even contact met ons op of stuur een mailtje naar info@bike-barn.nl

WINTERSTALLING

JE HEILIGE KOE VERZORGD OP STAL

Met uitzondering van motoren van de mensen die de winter doorrijden gaan de meeste motoren in de winterstalling.

Je kunt overwegen om door ons de winterstalling van jouw Indian of Energica te laten verzorgen in combinatie met een winter- of onderhoudsbeurt. Jouw motor staat dan in een goed bewaakte droge ruimte inclusief gebruik acculader. De kosten bedragen €150,- voor de periode van 15 november tot 15 maart + de kosten van een wintercheck van €39,90 of de kosten van een onderhoudsbeurt. Zo ben je ervan verzekerd dat volgend jaar jouw motor direct klaar is als het seizoen begint.

Voor €75,- wordt jouw motor professioneel gepoetst. Indien gewenst komen we jouw motor halen en brengen (< 75 km) voor €75,-. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

Belangstelling? Neem even contact met ons op of stuur een mailtje naar info@bike-barn.nl

Bike-Barn – dealer van Jekill & Hyde

WE DOEN LEUKE EN NOISY DINGEN BIJ BIKE-BARN!

Op een gloednieuwe Chief hebben we een Jekill & Hyde gemonteerd. Met een kleine knop onder handbereik kan het geluid geschakeld worden. De zware motor van de Chief van bijna 1.900 cc geeft zo’n Jekill & Hyde een geweldig mooi diep geluid. Volledig goedgekeurd. Voor iets meer dan €2.618,00 exclusief montage. Máár, indien u voor 31 december zo’n systeem aanschaft nemen wij de montage van €190,00 voor onze rekening. Let op: Jekill & Hyde heeft aangekondigd per 1 januari de prijzen te indexeren.

Deze maand gaan we ook een Jekill & Hyde op een FTR1200 Carbon monteren, daarover meer onze volgende nieuwsbrief.

Een alternatief is bijvoorbeeld een slip-on Muffler van V-Performance (met revolver end caps) gemonteerd. We hebben die deze maand op twee Scouts gemonteerd. Een heerlijk geluid, volledig EURO 5 goedgekeurd. Niet schakelbaar maar wel voor een aantrekkelijke prijs van €1.256,00 exclusief montage. Én, indien u vóór 31 december zo’n V-Performance Muffler laat plaatsen dan nemen wij de montage kosten voor onze rekening. Is het een idee dit te combineren met een winterbeurt?

CORBIN ZADELS VOOR ENERGICA MOTOREN

Meer zitcomfort? Wij zitten er bovenop!

Het Corbin demo-zadel voor de Experia is binnen. Dit exemplaar is van Carbonfiber leer en heeft een rode bies. Corbin zadels worden volledig met de hand gemaakt. Corbin (sinds 1968) maakt gebruik van een unieke Basepan die precies de juiste steun geeft op de plekken die belangrijk zijn. Er geldt een speciale prijs van EUR 950,00 voor klanten van Bike-Barn. Kom langs met je Experia en je kunt het direct uitproberen!

Natuurlijk moet je jouw Corbin zadel wel goed verzorgen. Tweemaal per jaar inwrijven met een onderhoudsmiddel is voldoende. Er zijn meerdere producten hiervoor op de markt beschikbaar. Wij kunnen het Oranje product “Leather Care & Color” voor EUR 15,00 aanbevelen.

Stuur een mailtje met jouw adres en telefoonnummer naar info@bike-barn.nl . Dan sturen wij je een digitaal betaalverzoek voor EUR 15,00 inclusief BTW en verzendkosten. Na ontvangst van de betaling sturen wij je een flesje toe.

ROADLOCK

SLIM & VEILIG JE MOTOR OP SLOT ZETTEN

Bike-Barn is ook dealer van Roadlok. Een reuze praktisch en geavanceerd slot dat op de voorremklauw wordt gemonteerd. Een slimmere en veiliger oplossing om jouw motor op slot te zetten. Je hoeft nooit meer een zwaar slot mee te nemen. Het meenemen van de kleine sleutelbout volstaat. Wij kunnen het Roadlok slot leveren en monteren vanaf EUR 249,00 inclusief montage en BTW. Beschikbaar in de kleuren goud, rood en zwart.

LEVENSDUUR KETTING VERLENGEN?

MET OSCO CHAIN OILER LOOPT DAT GESMEERD

Regelmatig wordt ons de vraag gesteld hoe lang gaat een ketting mee. Dat is afhankelijk van het rijgedrag maar ook van het onderhoud van de ketting. Het smeren van de ketting schiet er vaak bij in en het gevolg is slijtage. Een simpele oplossing is een OSCO Oiler monteren. Er wordt een oliereservoir gemonteerd met een slangetje naar een druppelpunt precies boven de ketting. Van tijd tot tijd als je 500 meter van je huis bent even uittrekken en de ketting is gesmeerd. Een eenvoudige en effectieve oplossing voor een altijd goed gesmeerde ketting en nooit meer vieze handen. Wij leveren de OSCO Oiler inclusief montage en BTW voor EUR 245,00.

ONTMOET ONS HIER ONLINE OF KOM BINNEN VOOR COFFEE@BIKE-BARN

THE STORIES OOK IN JE E-MAILBOX ONTVANGEN?

SCHRIJF JE DAN NU IN EN ONTVANG OP GEZETTE TIJDEN MEER STORIES PER E-MAIL

PERSOONLIJK CONTACT

Graag ontvangen we je met goeie koffie van dinsdag tot en met zaterdag in onze vestiging in Leusden. Heb je nu vragen, wil je een bestelling plaatsen, een reparatie inplannen of een proefrit aanvragen? Vul dan het formulier in of bel ons tijdens de openingstijden. We zijn je graag vlot en persoonlijk van dienst!

Je volledige naam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Je e-mailadres
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Jouw telefoon nummer (Niet verplicht)
Foutief ingevoerd telefoonnummer
Foutief ingevoerd telefoonnummer
  • - selecteer een optie -
  • Afspraak showroom
  • Afspraak proefrit
  • Afspraak huur
  • Informatie Indian
  • Informatie Energica
  • Informatie Corbin
  • Anders...
- selecteer een optie -
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Plaats hier je bericht ...
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
De persoonsgegevens worden door ons alleen gebruikt voor het gevraagde contact.