BIKE-BARN STORIES – Nieuwsbrief 2023 – Nr. 3

INDIAN ROADSHOW

Hemelvaartdag 18 mei, vrijdag 19 mei en zaterdag 20 mei

Hemelvaartsdag 18 mei 2023 is het zover, de Indian Road Show in samenwerking met de importeur is dan bij ons aan de Kapelhoek 18 in Leusden.

Iedereen is welkom om kennis te maken met Indian en eventueel een proefrit te maken op een Scout, Chief, FTR Sport, FTR Carbon, de nieuwe Sport Chief, een Chieftain, Springfield of Challenger. Alle modellen zijn drie dagen lang beschikbaar om aan de tand te voelen. Als je een proefrit wilt maken en niet wilt hoeven te wachten dan is het verstandig om je aan te melden. Ook in verband met de catering.

INDIAN SPORT CHIEF

The next-level is onderweg naar Bike-Barn

Begin mei verwachten wij onze¬†demo Indian Sport Chief¬†die vorige maand is ge√Įntroduceerd! Leverbaar in 3 kleuren: Black Smoke, Ruby Smoke en Stealth Gray. Vanaf EUR 25.790,00.

OP INDIAN WERKBEZOEK

Chief Marcel had de grootste mazzel

Marcel van Bike-Barn is begin deze maand bij de fabriek in Polen geweest en heeft al even op een Indian Sport Chief mogen zitten.

INDIAN CHALLENGER ELITE

Slechts 150 exemplaren op de wereld en Bike-Barn heeft ‘m gewoon!

Ook dit jaar brengt Indian een zeer beperkt aantal van slechts 150 stuks van de Challenger Elite 2023 op de wereldwijde markt.

Bike-Barn heeft één van deze zeldzame exemplaren weten te bemachtigen en de importeur heeft ons deze week bevestigd dat deze fantastisch motorfiets in Saphire Blue met Titanium striping begin juni bij ons zal zijn. Niet goedkoop maar wel heel bijzonder en exclusief. EUR 48.490,00 inclusief BTW. Er hebben zich al drie belangstellenden gemeld.

MOTOR FASHION VAN INDIAN EN MEER…

Kom snel bij Bike-Barn jouw lifestyle (aan)passen

Wij hebben diverse jassen, shirts, caps en helmen van de speciale Indian lijn binnengekregen. Kom snel passen bij Bike-Barn en dress to impress.

CORBIN ZADELS VOOR ENERGICA MOTOREN

Meer zitcomfort? Wij zitten er bovenop!

Sindskort heeft Corbin een zadel beschikbaar voor de Energica EsseEsse 9 en voor de Energica Experia. De zadels van Energica zijn goed maar dit is echt de next level. Bovendien kan het zadel tot 3 cm verhoogd of verlaagd worden.

Natuurlijk moet je jouw Corbin zadel wel goed verzorgen. Tweemaal per jaar inwrijven met een onderhoudsmiddel is voldoende. Er zijn meerdere producten hiervoor op de markt beschikbaar. Wij kunnen het Oranje product ‚ÄúLeather Care & Color‚ÄĚ voor EUR 15,00 aanbevelen.

Stuur een mailtje met jouw adres en telefoonnummer naar info@bike-barn.nl . Dan sturen wij je een digitaal betaalverzoek voor EUR 15,00 inclusief BTW en verzendkosten. Na ontvangst van de betaling sturen wij je een flesje toe.

UPDATE NIEUWBOUW BIKE-BARN PAND

Eind april casco oplevering

Rijd je richting Amsterdam op de A1 en kijk je daar naar rechts of rij je richting Apeldoorn/Hengelo en kijk je naar links dan kun je het pand al zien.

Wij hopen dat we deze zomer klaar zijn om te verhuizen.

Klik op de button en je ziet al waar ons nieuwe pand staat:

PREVENTIEF ONDERHOUD

ONBEZORGD MOTORRIJDEN IN HET NIEUWE SEIZOEN

Het seizoen gaat beginnen. Is jouw motorfiets er klaar voor? Check je banden en je ketting. Nu is het moment om preventief onderhoud te plegen. Maak een afspraak! Twijfel je neem dan even contact met ons op om te overleggen.

Dit is wellicht ook het beste moment om een bijvoorbeeld een Osco Oiler te laten monteren, een Roadlok of andere accessoires. Dan heb je er het hele seizoen plezier van!

ROADLOCK

SLIM & VEILIG JE MOTOR OP SLOT ZETTEN

Bike-Barn is ook dealer van Roadlok. Een reuze praktisch en geavanceerd slot dat op de voorremklauw wordt gemonteerd. Een slimmere en veiliger oplossing om jouw motor op slot te zetten. Je hoeft nooit meer een zwaar slot mee te nemen. Het meenemen van de kleine sleutelbout volstaat. Wij kunnen het Roadlok slot leveren en monteren vanaf EUR 249,00 inclusief montage en BTW. Beschikbaar in de kleuren goud, rood en zwart.

LEVENSDUUR KETTING VERLENGEN?

MET OSCO CHAIN OILER LOOPT DAT GESMEERD

Regelmatig wordt ons de vraag gesteld hoe lang gaat een ketting mee. Dat is afhankelijk van het rijgedrag maar ook van het onderhoud van de ketting. Het smeren van de ketting schiet er vaak bij in en het gevolg is slijtage. Een simpele oplossing is een OSCO Oiler monteren. Er wordt een oliereservoir gemonteerd met een slangetje naar een druppelpunt precies boven de ketting. Van tijd tot tijd als je 500 meter van je huis bent even uittrekken en de ketting is gesmeerd. Een eenvoudige en effectieve oplossing voor een altijd goed gesmeerde ketting en nooit meer vieze handen. Wij leveren de OSCO Oiler inclusief montage en BTW voor EUR 245,00.

ONTMOET ONS HIER ONLINE OF KOM BINNEN VOOR COFFEE@BIKE-BARN

THE STORIES OOK IN JE E-MAILBOX ONTVANGEN?

SCHRIJF JE DAN NU IN EN ONTVANG OP GEZETTE TIJDEN MEER STORIES PER E-MAIL

PERSOONLIJK CONTACT

Graag ontvangen we je met goeie koffie van dinsdag tot en met zaterdag in onze vestiging in Leusden. Heb je nu vragen, wil je een bestelling plaatsen, een reparatie inplannen of een proefrit aanvragen? Vul dan het formulier in of bel ons tijdens de openingstijden. We zijn je graag vlot en persoonlijk van dienst!

Je volledige naam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Je e-mailadres
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Jouw telefoon nummer (Niet verplicht)
Foutief ingevoerd telefoonnummer
Foutief ingevoerd telefoonnummer
  • - selecteer een optie -
  • Afspraak showroom
  • Afspraak proefrit
  • Afspraak huur
  • Informatie Indian
  • Informatie Energica
  • Informatie Corbin
  • Anders...
- selecteer een optie -
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Plaats hier je bericht ...
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
De persoonsgegevens worden door ons alleen gebruikt voor het gevraagde contact.