BIKE-BARN STORIES – Nieuwsbrief 2023 – Nr. 2

ZATERDAG 11 25 MAART 2023 – RIDE OUT

BIKE-BARN ZORGT DAT JE ER BLIJ BENT

Wij organiseren een leuke Ride Out op zaterdag 25 maart 2023. Verzamelen bij ons aan de Kapelhoek 18 in Leusden vanaf 10.30 uur met een kopje koffie. De start is rond 11.00 uur. We hebben samen met Ivo van Your Tourguide een leuke en gevarieerde route uitgezet van ongeveer 2,5 uur. Halverwege is een pauze om de benen te strekken en een broodje te eten en rond 14.00 uur zijn we terug in Leusden.

Heb je even geen motor of heeft iemand in je kennissenkring geen motor maar wel een motorrijbewijs en wil hij of zij ook graag mee? Neemt dan contact met ons op, wij hebben voor deze rit een aantal Indian’s en een aantal Energica’s beschikbaar voor een gereduceerd huurtarief van EUR 75,00 inclusief brandstof.

Iedereen is welkom, uiteraard onze Indian en Energica klanten maar ook hun vrienden of bekenden ongeacht welk merk. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Wel even van te voren aanmelden in verband met de catering.

ENERGICA ROAD SHOW

SAVE THE DATE ZATERDAG 22 APRIL 2023

Op zaterdag 22 april is de Energica Road Show bij ons aan de Kapelhoek 18 in Leusden. Van 10.00 tot 16.00 uur kan er kennis gemaakt worden met het merk Energica en kan er gereden worden met alle modellen. Zoals de nieuwe Experia, de Eva Ribelle, de Eva EsseEsse9+ en de Ego+. De importeur zal aanwezig zijn en u kunt terecht met alle vragen over Energica en elektrisch rijden in het algemeen.

 

INDIAN SPORT CHIEF

THE NEXT LEVEL

Deze week is de nieuwe INDIAN SPORT CHIEF geïntroduceerd! Dit nieuwe model is de ultieme V-Twin performance cruiser met diverse premium componenten. Gericht op rijders die er gewoonweg alles uit willen halen en klaar zijn voor ‘The Next Level’!

Dit model onderscheidt zich door de standaard 4 inch Piggyback schokbrekers, 6½ inch kuip, KYB inverted voorvork, Brembo dual disc remmen, gunfighter zadel, 19 inch voorwiel en mid-controls.

Leverbaar in 3 kleuren: Black Smoke, Ruby Smoke en Stealth Gray. Vanaf EUR 25.790,00.

SAVE THE DATE!

18-21 MEI INDIAN ROADSHOW

Op donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag), vrijdag 19 mei en zaterdag 20 mei organiseren wij samen met Indian Benelux een Indian Roadshow. Kom langs voor een nadere kennismaking het maken van een proefrit op nagenoeg alle modellen van Indian of gewoon om even bij te praten!

UPDATE NIEUWBOUW BIKE-BARN PAND

DE BOUW VORDERT GESTAAG AAN DE A1

Rijd je richting Amsterdam op de A1 en kijk je daar naar rechts of rij je richting Apeldoorn/Hengelo en kijk je naar links dan kun je het pand al zien.

Wij hopen dat we deze zomer klaar zijn om te verhuizen.

Klik op de button en je ziet al waar ons nieuwe pand staat:

CORBIN MAAKT NIET ALLEEN ZADELS

Indian FTR 1200

Corbin heeft weer een mooi staaltje werk afgeleverd. De Indian FTR 1200 Undertail Kit. Het zadel heeft meer body. Corbin zegt: We’ve made it beefier. We’ve added aluminum installation brackets. We’ve provided clearance to allow for the Indian saddlebag kit… we’ve kept it cool!

Indian Challenger
Widowmaker Saddle
Dual Touring Saddle

Natuurlijk moet je jouw Corbin zadel wel goed verzorgen. Tweemaal per jaar inwrijven met een onderhoudsmiddel is voldoende. Er zijn meerdere producten hiervoor op de markt beschikbaar. Wij kunnen het Oranje product “Leather Care & Color” voor EUR 15,00 aanbevelen.

Stuur een mailtje met jouw adres en telefoonnummer naar info@bike-barn.nl . Dan sturen wij je een digitaal betaalverzoek voor EUR 15,00 inclusief BTW en verzendkosten. Na ontvangst van de betaling sturen wij je een flesje toe.

PREVENTIEF ONDERHOUD

ONBEZORGD MOTORRIJDEN IN HET NIEUWE SEIZOEN

Het seizoen gaat beginnen. Is jouw motorfiets er klaar voor? Check je banden en je ketting. Nu is het moment om preventief onderhoud te plegen. Maak een afspraak! Twijfel je neem dan even contact met ons op om te overleggen.

Dit is wellicht ook het beste moment om een bijvoorbeeld een Osco Oiler te laten monteren, een Roadlok of andere accessoires. Dan heb je er het hele seizoen plezier van!

ROADLOCK

SLIM & VEILIG JE MOTOR OP SLOT ZETTEN

Bike-Barn is ook dealer van Roadlok. Een reuze praktisch en geavanceerd slot dat op de voorremklauw wordt gemonteerd. Een slimmere en veiliger oplossing om jouw motor op slot te zetten. Je hoeft nooit meer een zwaar slot mee te nemen. Het meenemen van de kleine sleutelbout volstaat. Wij kunnen het Roadlok slot leveren en monteren vanaf EUR 249,00 inclusief montage en BTW. Beschikbaar in de kleuren goud, rood en zwart.

LEVENSDUUR KETTING VERLENGEN?

MET OSCO CHAIN OILER LOOPT DAT GESMEERD

Regelmatig wordt ons de vraag gesteld hoe lang gaat een ketting mee. Dat is afhankelijk van het rijgedrag maar ook van het onderhoud van de ketting. Het smeren van de ketting schiet er vaak bij in en het gevolg is slijtage. Een simpele oplossing is een OSCO Oiler monteren. Er wordt een oliereservoir gemonteerd met een slangetje naar een druppelpunt precies boven de ketting. Van tijd tot tijd als je 500 meter van je huis bent even uittrekken en de ketting is gesmeerd. Een eenvoudige en effectieve oplossing voor een altijd goed gesmeerde ketting en nooit meer vieze handen. Wij leveren de OSCO Oiler inclusief montage en BTW voor EUR 245,00.

ONTMOET ONS HIER ONLINE OF KOM BINNEN VOOR COFFEE@BIKE-BARN

THE STORIES OOK IN JE E-MAILBOX ONTVANGEN?

SCHRIJF JE DAN NU IN EN ONTVANG OP GEZETTE TIJDEN MEER STORIES PER E-MAIL

PERSOONLIJK CONTACT

Graag ontvangen we je met goeie koffie van dinsdag tot en met zaterdag in onze vestiging in Leusden. Heb je nu vragen, wil je een bestelling plaatsen, een reparatie inplannen of een proefrit aanvragen? Vul dan het formulier in of bel ons tijdens de openingstijden. We zijn je graag vlot en persoonlijk van dienst!

Je volledige naam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Je e-mailadres
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Jouw telefoon nummer (Niet verplicht)
Foutief ingevoerd telefoonnummer
Foutief ingevoerd telefoonnummer
  • - selecteer een optie -
  • Afspraak showroom
  • Afspraak proefrit
  • Afspraak huur
  • Informatie Indian
  • Informatie Energica
  • Informatie Corbin
  • Anders...
- selecteer een optie -
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Plaats hier je bericht ...
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
De persoonsgegevens worden door ons alleen gebruikt voor het gevraagde contact.